1. Home
  2. Din arbejdsdag
  3. Afslut din vagt

Afslut din vagt

Arbejdsdagen slutter omkring det tidspunkt, der er angivet i vagtplanen. Man vil dog altid modtage et præcist sluttidspunkt fra Live Operation, før man får lov til at vende tilbage til sit Hub. Vi bestræber os på, at sikre, at dette tidspunkt er så tæt på som muligt i forhold til de planlagte timer i vagtplanen.

Der kan være tidspunkter, hvor man arbejder over den planlagte vagttid. Hvis det sker, vil der blive betalt løn indtil det øjeblik, du ankommer tilbage til dit Hub.

Når vagten afsluttes, skal man sørge for at deaktivere knappen “Arbejder i øjeblikket” (iOS) eller “Afspil”- knappen (Android) i Scoober-appen.

Copy-of-Takeaway-Video-03-English_071219
Updated on May 24, 2024