1. Home
  2. Scoober app
  3. Brug af app’en under din vagt

Brug af app’en under din vagt

1. Før din vagt: Enten ved Hub/Kontoret eller din startadresse, skal man aktivere knappen “Arbejder i øjeblikket/Currently working” (IOS) eller “Afspil/Play”-knappen (Android).
  2. Under din vagt: Klik på “Jobliste” i hovedmenuen for at se første ordre, og de efterfølgende ordrer, der kommer i løbet af vagten. Følg ruten fra app’en for at afhente ordren og finde kundens adresse. Klik på “Udført” efter afhentning og efter levering.
  3. Efter din vagt: Når sidste ordre er leveret, skal man deaktivere knappen “Arbejder i øjeblikket/Currently working” (iOS) eller “Afspil/Play”-knappen (Android)

beenhere

Overarbejde?

Nogle gange kan en ordre blive forsinket. For eksempel kan man have været nødt til at vente længere end forventet på en restaurant. Hvis det er tilfældet, så lad Live Operation vide det via chatten eller informerer den gældende Courier Coordinator i Hubben. Så vil de indtaste disse oplysninger i systemet, så der bliver betalt for den ekstra tid.

Updated on May 29, 2024