1. Home
  2. Vagter og vagtplan
  3. Opdater din tilgængelighed

Opdater din tilgængelighed

Under “Vagt planlægning” i Scoober-appen, kan man se en oversigt over vagter man er planlagt til. For at ændre tidsplanen ved at opdatere ens tilgængelighed, skal man vælge det skift, man ønsker at ændre. Derefter skal man klikke på de tre prikker ved siden af og vælge “Opdater” og herefter er vi i stand til at foretage ændringen.

Vigtig!

Det er vigtigt at huske og opdatere sin tilgængelighed for de kommende uger, som ikke er skemalagt med vagter. Ændringer af tilgængelighed skal gøres inden søndag og 6 uger i forvejen, hvis det skal godkendes. Alt efter de 6 uger, vil ikke blive godkendt.

Vagtskifte/vagtbytte

Hvis man ønsker at bytte vagt med en kollega, skal følgende trin udføres:

1. Åbn din Scoober-app og klik på “profil”
  2. Klik på “Kontaktformular”
  3. Beskriv hvilken vagt, du skal bytte med din kollega
  4. Sprog: Engelsk/dansk
  5. Kategori: Shift & shiftplanning
  6. Underkategori: Availability/shift request/shift swap
  7. Emne: Beskriv dato og tidspunkt for vagtbytte
  8. Upload filer: Upload et skærmbillede af den skriftlige aftale med den kurer, du ønsker at give vagten til. Du skal udføre dette trin for at sikre dig, at skiftet ændres til den kurer, der vil overtage din vagt.

Alle vagtbytte skal have en kontaktformular og skal oprettes 24 timer i forvejen for at ændringerne kan godkendes (på hverdage tirsdag til fredag).

Ved vagtbytte lørdag og søndag, skal der sendes en kontaktformular senest torsdag kl. 23:59.

Vagtbytte vil ikke blive håndteret i weekenden. Det betyder, at fristen for vagtbytte om mandagen vil være fredagen før.

Vagten er stadig ens egen, indtil vagten fjernes og ikke er tilgængelig i din app. Man modtager en skriftlig godkendelse, når vagtbyttet er godkendt.

HUSK!

Man kan ikke bytte vagter mellem forskellige afdelinger, f.eks biler og cykler. Det er kun muligt ved nedenstående forhold:

Hub bil til Hub bil
Remote bil til Remote bil
E-cykel til E-cykel

Det må/skal være en fra dit eget team – courier type.

Tøv ikke med at kontakte dit Courier coordinator Team, hvis du har spørgsmål.

Updated on June 4, 2024